Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели, че е готов да

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели, че е готов да
Коментари Харесай

Кобрата е готов за битка с Циганския крал

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев сподели, че е подготвен да се качи на кръга против някогашния международен първенец Тайсън Фюри.
 Кобрата против Фюри до края на годината?
Кобрата сега е в Съединени американски щати и посети дуела на Циганския крал против Том Шварц и по-късно даде изявление за красива кореспондентка от онлайн медия. Този път той беше дистанциран. Българинът показа, че си е взел поука от случая с Джени Суши и целувката, която разбуни пристрастеностите към него.

Този път журналистка беше Мишел Джой Фелпс от YouTube-канала " Behind the Gloves ". Красавицата разпита българина каква е опцията да се бие с Тайсън Фюри, а той отговори сбито, че първо желае да се бие за купата в IBF, а след това е подготвен да се изправи против британеца.



" Опонентът на Фюри не беше задоволително добър, нищо особено не беше този мач. Готов съм да се удрям с него. Защо да не се срещна с него през февруари.

Аз съм наложителен кандидат в IBF и в този момент първо би трябвало да се удрям за шампионския колан в тази версия и по-късно можем да се надигнем един против различен с Фюри. Готов съм ", съобщи Кобрата пред Мишел Джой Фелпс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР